Welke brandstof je ook kiest, bij ons kan je rekenen op kwaliteit

VG tankstation, meer dan een gewoon tankstation.

Ons gloednieuwe tankstation in Verrebroek is dag en nacht open. Naast de traditionele producten kan je hier ook AdBlue tanken. In onze VG Shop te Meerdonk kan je kleine verpakkingen AdBlue kopen. Maar u kan AdBlue ook bestellen in verschillende hoeveelheden, van jerrycans van 10 liter tot bulkcontainers van 1000 liter. Onze tankstations bieden volgende betaalwijzen aan:  Bancontact, Mister Cash, Visa, Mastercard en met geldautomaat.
Hieronder ontdek je welke services jouw VG Tankstation biedt.

VG Tankstation, VG Shop, VG Mazout

Molenhoekstraat 75, 9170 Meerdonk (Baan Kieldrecht-De Klinge)
In onze shop kan u al de verschillende producten terugvinden die nodig zijn voor een degelijk en correct onderhoud van uw wagen.
Onze VG Shop is open op maandag , dinsdag, donderdag, vrijdag van 08:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00.
Zaterdag van 09:00 tot 12:00
Gesloten op woensdag en zondag.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring & Cookies.
Ik Accepteer

VG Tankstation, VG Selfwash

Kieldrechtsebaan 94, 9130 Verrebroek
Hier kan je ook in de VG Selfwash terecht om je wagen er weer als nieuw te laten uitzien.
Onze Carwash is steeds self-service.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring & Cookies.
Ik Accepteer

Ad blue

In onze VG-tankstations kun je ook AdBlue® tanken.

Wat is AdBlue?
Veel nieuwe dieselauto’s die voldoen aan de meest recente EURO6-norm, beschikken over een extra tank met een blauwe dop. Daarin moet AdBlue getankt worden, een mengsel van zuiver water en ureum dat schadelijke stikstofoxiden in de uitlaatgassen afbreekt tot schadeloze stikstof en waterdamp. Het is specifiek bedoeld om de uitstoot van dieselwagens minder schadelijk te maken voor het klimaat en leefmilieu. Weer een stap naar duurzaamheid!

Je kan AdBlue tanken aan onze vestiging te Verrebroek of in kleine verpakking kopen in onze shop te Meerdonk. AdBlue is rechtstreeks verkrijgbaar in ons selfservice tankstation in Verrebroek. Maar je kan AdBlue ook bestellen in verschillende hoeveelheden, van jerrycans van 10 liter tot bulkcontainers van 1000 liter.

Bekijk hier onze VG AdBlue video

VG Tankkaart

De VG tankkaart is aan te vragen door bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen

Met een eigen tankkaart met pincode kunt u veilig en vertrouwd 24-uur per dag tanken tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Naast de
VG tankkaart is het natuurlijk ook mogelijk om met je eigen bankpas te tanken.

De VG tankkaart is aan te vragen door bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. De factuur maandelijks via domiciliëring aan uw bank overgemaakt. Naar gelang uw afname bieden wij een passende korting.

VG tankkaart aanvragen: maak het jezelf makkelijk

VG Shop

Alle nuttige producten voor je voertuig

In onze VG Shop te Meerdonk vind je alle nuttige producten voor de goede werking en het onderhoud van jou voertuig: brandstof uiteraard, maar ook motorolie, AdBlue, ruitenwisser vloeistof…
Naast deze producten beschikken wij ook snacks en tabak.

De VG Shop is open op maandag , dinsdag, donderdag, vrijdag van 08:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00.

Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag.